Ljubezenska življenja naših politikov. Kdo je rekorder po ločitvah?

Družina Janša, foto, arhiv družine Janša vir: (radio ognjišče)
Kakšno je življenje naših politikov? Kdo je rekorder po ločitvah?

Vsaka politika in politična pot pusti za seboj posledice. Razmerja se po navadi začenjajo krhati v družini. Kdo je med politiki rekorder po ločitvah? Katere so nove in sveže ljubezni? Ponujamo vam nekaj zgodb.

Pri NSi v družini vse štima?

V Sloveniji imamo veliko politikov, katerim družina pomeni prav vse na svetu. Najbolj zvesti svojim družinam so pri stranki SDS in Nova Slovenija. Svojo idilično družinico večkrat pokaže predsednik NSi, Matej Tonin, ki ima z ženo Marjeto tri otroke. Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janez Cigler Kralj in Klavdija Kralj, ki je montessori pedagoginja, pa sta poročena že 14 let. Pravijo, da so srčna družina s štirimi otroki.

Zaljubljena Janez in Urška!

Tudi družina Bačovnik – Janša je res idilična družina. Janez in Urška kljub razliki v letih znata premagovati ovire. Prav tako sta njuna sinova Črtomir in Jakob vesela fanta, katera jima popestrita vsakdanje življenje. In družina je tudi opora predsedniku vlade. Morebiti je tudi zaradi uspešne družine lahko uspešna tudi država. “Ljubezen do doma in domovine je položena v zibelko oziroma nam jo v srce položijo starši. Tudi v moje je bila. Od otroštva sem bila tudi ponosna, da sem Slovenka, da prihajam iz majhne države, ki pa jo čutim kot biser sredi sveta.” Je za radio Ognjišče dejala soproga Janeza Janše. Zato je tudi družina prepletena s to ljubeznijo in lahko deluje složno.

Družina Janša, foto, arhiv družine Janša vir: (radio ognjišče)

Spomnimo se recimo kako je levičarska lažniva revija Suzy leta 2016 razburila z novico, da so v zakonu družine Bačovnik-Janša težave. Zapisali so namreč, da je predsednik stranke SDS na družinski piknik stranke prikorakal sam, brez družine. Kar je bila seveda čista laž.

Sicer pa se Janez Janša se lahko pohvali s kar štirimi otroki – Niko in Žana ima iz prejšnjega zakona s Silvo Predalič, z zdajšnjo ženo Urško Bačovnik Janša pa sinova Črtomirja in Jakoba.

Rekorder po ločitvah je Miro Cerar?

In kdo je rekorder po ločitvah med politiki? Zagotovo nekdanji predsednik vlade in sedaj že propadli politik Miro Cerar, ki naj bi imel za sabo  že tretjo ločitev.  Po prvi ženi Maji in drugi ženi Danici je prišla Vesna, tik pred božičnimi prazniki, ko je bil Cerar še predsednik vlade pa je javnost presenetil še z Mojco Stropnik. Spoznala naj bi se kar v njegovem kabinetu.  

Edvard Kadič: Zasebno življenje politikov oziroma podoba v javnosti je prav tako pomembna, saj izdaja, kakšna je ta oseba v resnici

Ločitev Zmaga Jelinčiča!

V javnosti je najbolj odmevala ločitev Zmaga Jelinčiča, ko mu je žena odšla z mlajšim ljubimcem. Ločitvena vojna med Zmagom Jelinčičem in sedaj že bivšo ženo Moniko se je razplamtela predvsem zaradi premoženja, saj naj bi Monika zahtevala kar v3.338.650 evrov, kolikor ocenjuje svoj doprinos obsega skupnega premoženja in ugotovitve deležev na skupnem premoženju v obdobju od 1998 do avgusta 2019. Dišal pa naj bi ji seveda tudi vikend na obali. Vojna med zakoncema še povsem ni razčiščena.

Tanja Fajon in njeni Nemci?

Zanimiva je ljubezenska zgodba, Tanje Fajon. Prej naj bi bila prej v zvezi z nemškim snemalcem in novinarjem Veit-Ulrichom Braunom, s katerim sta, kadar nista bila v Bruslju, živela v Zbiljskem gaju. Njegov predhodnik, ko je bila še radijska novinarka, je bil Mark Krautberger, trenutni glavni in odgovorni urednik revije Mehanik in voznik. Za nekaj časa je celo prevzela njegov priimek. Sedaj pa Tanjo videvamo v zvezi z nekdanjim kulturnim ministrom Dejanom Prešičkom. On pa je bil poročen z Lizo Hawlina, s katero imata hčerki Floro in Lijo.  (vir)

Skrivnostno družinsko življenje Marjana Šarca?

Ali je vse uredu v zakonu nekdanjega predsednika vlade Marjana Šarca, pa se že dolgo ugotavlja, saj naj bi se njegova žena Barbara Iskra Šarec,  odselila iz Šarčeve družinske hiše v Šmarci pri Kamniku in se preselila nazaj k svojim staršem v Domžale. Kot je poročal Požareport  naj bi Barbara Iskra Šarec tudi že uradno spremenila naslov stalnega bivališča, iz kamniškega v domžalskega. Ali naj bi bil domnevni razpad zveze med zakoncema Šarec povezan z afero lepa Nataša pa so zaenkrat le špekulacije. Očitno je to zaenkrat še skrivnost.

Novi ločenec, Tomaž Vesel?

Sicer pa ima svojo osebno prtljago tudi morebitni novi obraz političnega parketa, Tomaž Vesel. Pred kratkim se je po ločitvi iz idilične družinske hiše v Šentvidu pri Stični odselil v stanovanje v prestolnico. A dokler se dejanja politika skladajo z načeli, ki jih zagovarja, je pri nas po mnenju strokovnjakov vse dovoljeno. Vesela so nazadnje videli v družbi nepovezane poslanke Janje Sluga. Piše SIOL.

Ne glede na vse napisano, partnerji pogosto krojijo usodo politikov tudi pri ločitvah. V dobrem ali slabem smislu.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.