Ljudmila Novak se smeši? Poglejte njene objave na twiterju in odzive!

Ljudmila Novak
Ljudmila Novak in Alenka Bratušek.

Ljudmila Novak, že dolgo ni več pot do uspeha Nove Slovenije, ampak steber zaradi katerega stranka NSi ne more preseči 10% na prihajajočih volitvah?

NOVAKOVA, STEBER, ZARADI KATEREGA STRANKA NE PRESEGA 10%

Na sobotnem kongresu NSi  se je izkazalo, da je ravno Novakova znova tista, zaradi katere bo vplivnim članom NSi v prihodnjih mesecih nerodno. Javno kritizirati za njene sporne in kontraproduktivne izjave ne morejo, saj med članstvom še vedno uživa kar visok ugled, tudi zato, ker je stranko leta 2011 po izpadu iz parlamenta tri leta prej uspela pripeljati nazaj. To je po njej uspelo samo še Zmagu Jelinčiču s SNS. A Ljudmila Novak, ne uživa takega ugleda med volivci Nove Slovenije, ki zaradi nje, na desnem polu volijo druge stranke.


“Prihodnje volitve v DZ bodo po nepojmljivi krizi epidemije, ki je veliko razgalila, predvsem pa terjala življenja, najprelomnejše v zgodovini naše domovine. Verjamem, da je Nova Slovenija ključ do družbenega in političnega ravnotežja, ki ga Slovenija po tej vladi nujno potrebuje,” je zapisala Novakova in dodala: “Vsak človek ima svoje pomanjkljivosti. Nihče ni brez greha. Nihče pa tudi ni vseved. Slovenija po 30 letih lahko začne na drugačnih temeljih. Na temeljih zrelega demokratičnega dialoga, ki ne pozna hujskanja in maščevalnosti. In ki predvsem dopušča drugačnost.”

Pod to objavo pa so se vsuli številni uporabniki twitter omrežja. To so zapisali Ljudmili Novak:

Kot je zapisal eden od Ljudmilinih sledilcev na twitterju: “Na temeljih zrelega demokratičnega dialoga, ki ne pozna hujskanja in maščevalnosti… …se hitro prepozna tiste, ki hujskajo proti svojim konkurentom in jim ne odpuščajo da so uspešnejši. Ki maščevalno pristajajo na igro trojanskega konja, v tem primeru krave.”

P.M.

 

VREME

Maribor
megla
93%
75%
18°C
19°
17°
19°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.