Ljudska iniciativa “Glas upokojencev” ustanovila društvo 1. oktober

Množica na shodu upokojencev, 1. februarja

Ljudska iniciativa upokojencev se intenzivno pripravlja na 2. protest upokojerncev. V tej smeri, kot so potrdili za naš portal, potekajo številne priprave. Po besedah Pavla Ruparja se bodo za svoje zahteve borili do konca.


Ljudska iniciativa, Glas upokojencev tako pripravlja 1. marca že drugi shod upokojencev, ki bo prav tako, kot prvi na Trgu republike. Bodo pa upokojenci, kot nam je zatrdil Pavle Rupar, razočarani nad poročanjem medijev odšli tudi pred RTV in vodilnim sporočili da so na ulici in da zahtevajo svoje pravice.

UPOKOJENKE, UPOKOJENCI, MLADI !! Sporočam vam, da je “DRUŠTVO INŠTITUT 1. OKTOBER” LJUDSKE INICIATIVE “GLAS UPOKOJENCEV” tik pred registracijo!!!

Inštitut ima pet ustanovnih članov, vsi se bomo predstavili 1. marca na 2. shodu v Ljubljani! Naš cilj je samo eden: VRNITI UPOKOJENKAM IN UPOKOJENCEM ZASLUŽENE POKOJNINE IN DOSTOJANSTVO ŽIVLJENJA!
V njem so določene REGIJSKE KOORDINACIJE ! VABIMO VSE, MLADE, STAREJŠE, PRIDNE IN SPOSOBNE K SODELOVANJU! Postavili bomo mrežo delovanja: Gorenjska, Ljubljanska, Notranjska, Dolenjska, Prekmureje, Štajerska, Koroška Primorska, Severna Primorska, Bela krajina in morda Kraška in Zasavska..
Brž, ko bomo imeli ljudi, ki jim je skrb za upokojence prioriteta in srčna želja in nimajo hinavskih, političnih, negativnih in drugih namenov, ki bi škodili ljudem BOMO ORGANIZIRALI skupni sestanek, vmes pa regijska srečanja z vsemi, ki ste nam pripravljeni pomagati!

DRAGE MAMICE IN OČETJA, SINOVI IN HČERE, NE BOMO VEČ TIHO, NE BOMO VEČ ČAKALI NA MILOŠČINO. je zapisal Pavle Rupar za naš portal.

Zakaj inštitut 1. oktober?  Takrat praznujejo namreč starejši, saj je takrat njihov mednarodni dan.

VREME

Maribor
jasno
50%
3.6km/h
0%
29°C
30°
28°
28°
Tue
21°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
21°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.