LMBJK – Dovoljene so vse stvari!

LMBJK - Dovoljene so vse stvari!
LMBJK - Dovoljene so vse stvari!

Mladi “Lumberjacki” so si najprej dovolili spremeniti svoje ime in ga poenostavili na LMBJK. Kot povedo sami:

S časom se spreminjamo, odraščamo, dozorevamo. Osnova ostaja enaka, nabita z rock’n’rollom, malenkosti pa so odraz časa, v katerem bivamo. Hrepenimo po spremembah, zato je prva kar pri nas samih – LMBJK.

lmbjk(Foto: Vita Orehek)

Spremembe

pa so se zgodile tudi znotraj zasedbe, LMBJK so namreč bogatejši za enega člana, pridružil se jim je pevec Tine Zajc. Tine je svoje razmišljanje o bendu in njihovem prvem skupnem singlu povzel:

Kar dela ta band posebnega, je njihova zajebantska, sproščena, “ne jemljemo se preveč resno” energija, ki mi je že od prve vaje s fanti zelo všeč. Glasbo in besedila, o katerih pojejo in igrajo, dejansko živijo in to pride na koncertih do izraza v obliki tiste pristne rokenrol izkušnje, ki je tudi meni zelo blizu. Lepo je biti sedaj del te zgodbe! Nov komad se sporočilno gotovo ujema z energijo LMBJK – vse se lahko zgodi, vse je dovoljeno, v glavnem rokenrol!

O sporočilu skladbe so fantje povedali še:

To je pesem, ki globalno situacijo, v kateri smo se znašli, predstavi skozi ljubezensko zgodbo. Vsi se počutimo ujeti v sistemu, v kraju, v času, vendar v sebi vemo, da ni nič zares prepovedano, vse nam je na voljo in dovoljeno. Dovolite si in poslušajte Dovoljene so vse stvari naglas!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.