Lomastenje po RTV se nadaljuje. Pirkoviču vzeli vodenje Utripa.

Igor Pirkovič, slika: Družina

Igorju Pirkoviču se očitno na TV Slovenija, pod novim vodstvom slabo piše! Levičarsko lomastanje je pripeljalo do tega, da zanj ne bo več prostora niti v eni izmed najbolj gledanih komentatorskih tedenskih oddaj Utrip, ki so jo izmenjaje pripravljali različni novinarji. 

Kaj nam ostane na TV Slovenija. Bodo gledalce res pripeljali tako daleč, da bodo vsi po vrsti odpovedovali naročnino? Sedaj se je levičarsko vodstvo spravilo na tiste, kateri je “jebeno” manj?

Ko je v drugi polovici prejšnjega meseca novinar Igor Pirkovič izvedel, da zanj ne bo več mesta pri vodenju oddaje Arena, ki je vsak ponedeljek predstavljala nekakšen prostor za soočanje mnenj in pogledov na aktualne politične in družbene razmere, je bilo mogoče s strani javne hiše slišati odziv, da je pač tako, ker bo prišlo do osvežitve oddaje v smislu, da bo ta pod imenom “Arena, pogled naprej” imela po novem jasen vsebinski fokus in bo vsak teden osvetljevala eno od problemskih področij odpravljanja posledic vremenskih ujm. Kot kaže, pa so si spremembe zamislili tudi v primeru ustvarjanja Utripa. Sistem, nekaj si je pač treba izmisliti, očitno pri levičarskem pogromu dobro deluje.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.