Lopovska kampanja Tanje Fajon? Volivce prepričuje pred voliščem?

Tanja Fajon
Slika: twitter
Lopovska kampanja tanje fajon!

Saj ni res, pa je. Predsednica SD Tanja Fajon nabira glasove pred voliščem za predčasno glasovanje na Gospodarskem razstavišču in se ne zmeni na predpise?

Lopovščina brez primere! Stranka SD na volitvah vse bolj tone. Vprašanje, če bo dosegla 10%, pa čeprav je samozavestna, vse bolj radikalna Tanja Fajon napovedovala celo zmago stranke SD na volitvah. Že od nekdaj je namreč veljajo, da ponosni nasledniki, verjamejo le še pravljicam. Sicer pa je obnašanje nekaterih članov stranke vse prej, kot zavidljivo. Spomnimo se samo neprimerne geste njihove kandidatke Dominike Švarc.

Naj bi pa na Gospodarskem razstavišču, kjer poteka predčasno glasovanje volivce prepričevala prav Tanja Fajon. Vabljeni na predčasno glasovanje še danes in jutri do 19.00 in nas ujemite pred Gospodarskim razstaviščem v Ljubljani. V nedeljo bo drugače. Voli SD!” je zapisala Fajonova na Twitterju. Njeno delovanje pa je protizakonito, saj je kakršnakoli agitacija pred volišči na dan glasovanja prepovedana. “Na dan glasovanja je prepovedana vsaka agitacija na volišču,” pravi 65. člen zakona o volitvah v državni zbor.

Tanjo Fajon so že prijavili, ustreznim inšpekcijam.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.