Luka mesec arogantno: “Maska? Ja nimam je, haha.”

Slika: Nova24TV

Kako si nekdo, kot poslanec Luka Mesec predstavlja zaščito pred koronavirusom? Očitno tako, da ne nosi zaščitno masko v zaprtih prostorih.

Luka Mesec arogantno: “Maska? Ja nimam je, haha”

Brezskrben in aroganten pa naj bi bil v petek tudi poslanec Luka Mesec, ki ga je v enem od ljubljanskih lokalov v bližini parlamenta prestregla ena od natakaric. Kot je zapisala ena od uporabnic Facebook profila: »Ravnokar s sodelavcem streževa Luko Meseca v lokalu v središču mesta. Seveda deset ljudi za mizo vsi brez mask, pa je šel Mesec na wc brez maske in ga ob odhodu iz lokala vprašam, če maske niso vec obvezne v zaprtih prostorih, na kar mi odgovori da »so ja«. Vprašam, ali za vas potem ne veljajo pravila ali kako? In mi odgovori »Ja nimam je, haha,« je zapisala (nelektorirano) natakarica Lara.

»Medtem ko odlagam kavo na mizo enostavno, ne morem teči 50 metrov do gospoda poslanca, ki ve, kakšna so pravila, in ga ne morem na silo izvleči iz lokala,« se je natakarica odzvala na očitek zakaj gosta ni opozorila ali ga odstranila iz lokala.
Sicer pa so se oglasili tudi skrajni levičarji, ki že zahtevajo linč natakarice. Ravno zato smo mi njen ime in priimek skrili

Če gospod poslanec mesec nima denarja za nakup maske, s katero bi zaščitil, ne le sebe ampak tudi druge ljudi, (le kdo bi hotel okužbo sprejeti od Luke Meseca, se sprašujemo), mu bomo eno poslali z našega portala. Brezplačno!

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.