Lukšič: “Zaradi lastne politične nesposobnosti, bodo pomagali izvoliti Logarja!”

Igor Lukšič, Zajem slike, Planet TV

Planet TV je včeraj pripravil zanimivo volilno oddajo, kjer sta novinar Bojan Požar in politični analitik, ter nekdanji predsednik stranke SD Igor Lukšič, skušala osvetliti dogajanje po predsedniških volitvah.

Volivke in volivci so odločili, da se v drugi krog predsedniških volitev podajata Anže Logar in Nataša Pirc Musar. Logar je prejel slabih 34 odstotkov glasov, Pirc Musarjeva pa 26,87 odstotka glasov. Na tretje mesto se je z dobrimi (sramotnimi) 15 odstotki uvrstil Milan Brglez, skupni kandidat Gibanja Svoboda in SD. Ker se njihov kandidat ni uvrstil v drugi krog, so iz Gibanja svoboda že sporočili, da bodo v drugem krogu podprli Pirc Musarjevo. A če drugega ne. Pri Golobovih več ne plešejo.

A vseeno ni vse tako preprosto, kot se zdi, je dogajanje komentiral Igor Lukšič. “Težava bo bistveno večja, kot si zdaj mislijo. Ključna vrednota je znova ‘ne Janša’, spomnite se, kaj je bilo pred dvema letoma. A Janša ni kandidat, kandidat je Logar, persona. Ne Logar-Janša-SDS. Če tega niso opazili do zdaj in ne bodo še naprej, potem bodo imeli velike težave in bodo pomagali izvoliti Logarja. Zaradi lastne politične nesposobnosti,” je v oddaji Slovenija izbira na Planet TV izjavo predsednika vlade Roberta Goloba in drugo uvrščene Nataše Pirc Musar komentiral Igor Lukšič. 

vir: Siol.net, video: Planet TV

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
85%
2.6km/h
100%
3°C
3°
2°
2°
Wed
2°
Thu
2°
Fri
2°
Sat
3°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA