Madžari kupili najbolj poslušan mariborski radio!

Radio City

Po poročanju madžarskega spletnega portala Media1 naj bi bil novi lastnik Radia City Madžar Gabor Deak oziroma podjetji Media Moment Kft in Radio Factory Kft.

Madžari kupili mariborski Radio City

Prodan je najbolj poslušan mariborski radio, radio City. Mišo Hölbl je prejšnji teden dejal, da je pogodba podpisana, a je dodal, da posel zanj ni pravnomočno zaključen, dokler denar ne bo nakazan na tekoči račun. 


V izjavi za javnost sta generalna direktorja obeh podjetij A​rpad Turi in Szilard Szekely, po poročanju Media1, zapisala, da na samem radiu za zdaj ne bo prišlo ne do kadrovskih ne do vsebinskih sprememb. Si bodo pa prizadevali, da bi Radio City postal še močnejši in vplivnejši. Radio Factory ima v lasti več radijskih postaj na Madžarskem, in sicer Radio1, Best FM, Retro Radio. Koliko so za dobro poslušani, priljubljeni mariborski radio odšteli, bodoči novi lastniki niso razkrili.

Na portalu Večer, kjer so o nakupu radia tudi pisali, se že ustvarjajo teorije zarote o Orbanevem vplivu na znani mariborski radio. Dobro bi bilo, da bi Madžari kupili še Večer. Bi časniku povrnili vsaj tisti ugled, ki ga je nekoč že imel.

VREME

Maribor
megla
93%
0.5km/h
20%
18°C
19°
17°
19°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.