slika: Facebook profil NK Maribor

Večni derbi med Mariborčani in Ljubljančani ni prinesel zmagovalca.  Čeprav so Mariborčani po izključitvi Vitalijsa Maksimenka, odigrali kar 75 minut z igralcem več, na koncu niso mogli streti oreha Olimpije. Tekma se je končala brez zadetkov.

   NK Maribor – Olimpija 0:0

Mariborčani na Švedsko

A Mariborčani ne bodo prav dolgo spali, saj jutri odhajajo na Švedsko, bolje rečeno v Stockholm, kjer se bodo v drugi tekmi pomerili s švedskim prvakom, AIK. Prva tekma v Mariboru se je končala z rezultatom 2:1, a Mariborčani se z minimalno zmago še ne morejo veseliti preboja v nadaljnji krog kvalifikacij. Na Švedskem bo treba storiti še kaj več.

In kje si bomo lahko ogledali tekmo iz Stockholma? Televizijskega ne bo, a so pri NK Maribor poskrbeli za ekskluzivni spletni prenos! Torej prenos tekme BO v sredo, 31.7., ob 19:00, na nkmaribor.com in vseh socialnih omrežjih NK Maribor.

HD prenos AIK – NK Maribor v vaše domove in tudi vsem, ki boste na počitnicah v tujini, omogoča ENERGIJA PLUS. Brezplačno! Ob komentarju Dejana Vedlina, s komentatorskega mesta v Friends Areni..

Tekmo bomo v živo spremljali tudi na našem FB profilu e-Maribor.

M.G.