Maribor je dobil novo travnato podlago

Pred prvo domačo evropsko tekmo mariborskih nogometašev proti albanski ekipi Partizani Tirana, ki bo danes ob 20. uri na stadionu Ljudski vrt v Mariboru, je domovanje mariborskih nogometašev obloženo z novo travnato površino.

Podlago, ki naj bi stala preko 600.000 evrov, sta finančno prek UEFE pokrili NZS in NK Maribor. Takšna trava naj bi na stadionu vzdržala približno 10 let.

V slačilnici mariborskih nogometašev prevladuje prepričanje, da imajo fantje dobro izhodišče in da morajo pametno startati v tekmo. Vsi pa morajo gledati proti cilju, da se uvrstijo naprej.

Spomnimo, prva tekma se je v Tirani pred tednom dni končala z zmago Maribora 1 : 0.

M. G.


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.