Glasbena šola Svet glasbe

Mariborčan Matjaž Kek slovenski junak. Tekma s Poljsko pa je vseeno terjala posledice!

Kekova velika zmaga Slovenije nad Poljsko z 2:0 in borbena igra, ki so jo slovenski nogometaši v petek zvečer pokazali v Stožicah, je žal terjala posledice.

Vezist Domen Črnigoj že zapustil reprezentanco!

V petek se je poškodoval Domen Črnigoj. Tokrat naknadno vpoklicani vezist, ki se je pri junijski zmagi s 5:0 nad Latvijci v Rigi izkazal z dvema goloma, je na igrišče prišel po uri igre, a moral tik pred koncem tekme zaradi poškodbe predčasno z igrišča. Zdaj je jasno, da ga nanj v reprezentančnem dresu vsaj septembra ne bo več nazaj.

Dan po zmagi z mislimi nad Izrael

Dan po veliki zmagi v Stožicah, po kateri so se spet vključili v boj za evropsko prvenstvo 2020, so slovenski nogometaši na Brdu pri Kranju opravili lažji, regeneracijski trening in začeli s pripravami na naslednjo, ponedeljkovo tekmo, ko bodo, spet v Stožicah, gostili Izrael. Ta je po natanko polovici tekem z osmimi točkami, toliko jih ima tudi tretjeuvrščena Slovenija, na četrtem mestu kvalifikacijske skupine G. Avstrijci imajo točko, Poljaki pa štiri več.

Če bodo Slovenci v ponedeljek premagali Izraelce, se bodo oddaljili od njih, ob tem pa se zagotovo približali vsaj eni od vodilnih reprezentanc, morda pa Avstrijo tudi preskočili. Poljaki in Avstrijci bodo namreč medtem v Varšavi obračunali med sabo.

Zahvala NZS navijačem!

Cenjeni navijači! Včeraj se je zgodil nov velik večer! Velik za nogomet! Velik za Slovenijo! V razprodanih Stožicah je padla do včeraj neporažena reprezentanca Poljske, Slovenija pa je dobila nov zalet v boju za evropsko prvenstvo! K izjemnemu večeru pa ste pripomogli predvsem vi, cenjeni navijači, ki ste s srčnim in glasnim navijanjem ponesli fante do velikega uspeha.

Nogometna zveza Slovenije se ob tej priložnosti zahvaljuje vsem, ki ste prispevali svoj delček v mozaiku tako v Stožicah, kot tudi pred televizijskimi zasloni, radijskimi sprejemniki in na družabnih omrežjih!

V ponedeljek bo torej še ena pomembna tekma za Slovenijo! takma z Izraelom se bo začela ob 20.45 z naposrednim TV prenosom na TV Slovenija 2!

MG