Mariborčani pozor! TU si boste lahko ogledali današnjo nogometno tekmo?

slika: twiter profil NK Maribor

Ponujamo vam nekaj zanimivih strani kjer si boste lahko brezplačno ali plačljivo ogledali prenos nogometne tekme med kluboma Velur iz Reykjavika in slovenskim prvakom Mariborom.

Portal Ekipa24 in časnik Ekipa SN sta se s švedskim partnerjem, ki nam je ponudil to možnost, dogovorila za prenos današnje tekme Valur – Maribor tukaj, torej na naši spletni strani. Ekskluzivno bomo z Islandije posredovali prenos švedske produkcije, ki bo preko nas tekmo slovenskim odjemalcem ponudila za ugodno, za mnoge celo simbolično ceno. Ne gre za naš projekt, gre za ponudbo, ki smo jo dobili in vam jo posredujemo. Veliko smo delali in še delamo na tem, da bi bila zadeva z začetkom ob 22. uri čim bolj dostopna za naše bralce. Končna cena bo izključno pokritje precej znižanih.

Takoj ko bomo imeli več podatkov in vse natančne podrobnosti, vam jih bomo sporočili na tem mestu. Spremljajte nas in ne zamudite nadaljnjih objav, so sporočili iz Ekipe24.

Sta pa dve strani, kjer bo prenos brezplačen! Prenos v živo se ob 22.15 po našem času začne na tej povezavi strani LAOLA1.tv in ob 22.00 po našem času na tej povezavi strani Sport Lemon.

O podrobnostih prenosa vas bomo sproti obveščali. Obenem pa bomo tekmo preko tekstovnega sporočila spremljali tudi na naši Facebook strani!

M.G.