Mariborske viole z ganljivim sporočilom za Alfi Nipiča!

slika twitter

Poročali smo, da se na intenzivnem covid oddelku UKC Maribor zdravi legendarni mariborski pevec Alfi Nipič. Dobra novica je ta, da so ga iz intenzivnega oddelka premestili na navaden covid oddelek.

Viole za Alfijevo čimprejšnje okrevanje

Alfi Nipič se nahaja v UKC Maribor zaradi okužbe s koronavirusom. Ta novica je odmevala med zaskrbljenimi Mariborčani. Legendarni prvec Alfi Nipič je namreč med Mariborčani zelo priljubljen.

Priljubljeni Alfi Nipič ima zadnja leta sicer veliko težav z zdravjem, saj je imel kar dvakrat akutno vnetje trebušne slinavke, zaradi česar je bil takrat tudi v kritičnem stanju. Po ozdravitvi je povedal, da zdaj verjame, da se mu je zgodil čudež in je hvaležen za še eno priložnost. Še pred tem, leta 2016, pa je glasbenik prestal operacijo srca, tako da mu mariborski UKC ni neznan kraj. Piše portal N1.

Za Alfija stiskajo pesti tudi navijači nogometnega kluba Maribor, ki so na zadnji tekmi proti Celju razvili transparent podpore: ”Alfi, drži se!”.

Res lepa gesta. Tudi v uredništvu portala e-maribor želimo Alfi Nipiču USPEŠNO OKREVANJE  veliko zdravja!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.