torek, 24. novembra 2020
Doma Maribor in okolica Mariborski kramarski sejem: “Če se prodajalci prepovedi ne bodo držali, bodo zaključili...

Mariborski kramarski sejem: “Če se prodajalci prepovedi ne bodo držali, bodo zaključili sodelovanje”!

SLIKA: MARIBOR.INFO

Minuli vikend so se prodajalci na kramarskem sejmu odločili, da bodo prodajali pred ograjenim delom. O tem smo poročali tudi na našem portalu. Sergeja Lovec, najemnica prostorov, kjer se odvija Boljši sejem, je zapisala, da so primorani strožje posredovati.

STROŽJE POSREDOVANJE ZOPER NEKATERE PRODAJALCE?

“V kolikor se ne boste držali prepovedi prodaje in še naprej prodajali za ograjenim prostorom, bomo žal zaključili s sodelovanjem, odvzeta bo rezervacija ter s tem nadaljnja prodaja na sejmu,” pravi Sergeja Lovec in doda, da bodo ukrepe nadzirali iz njihove strani kakor tudi s pomočjo policije ter pristojnimi institucijami.


Preberite tudi: Neverjetno. Kljub omejiti gibanja, se v Mariboru ljudje gnetejo na sejmu?

Zato vas lepo prosim, da upoštevate prepoved prodaje in s tem pripomorete, da bomo lahko po vseh teh ukrepih, ki jih imamo sedaj, kasneje vsi delali normalno dalje in da bomo dobro sodelovali kot smo do sedaj. Zavedajte se, da smo vsi v težki situaciji in da moramo stati drug ob drugem in ne kot posameznik. Ostanimo doma, spoštujmo ukrepe, le tako bomo lahko vsi zdravi delali naprej,” je za portal Maribo24 dejala Sergeja Lovec.

MG