Mariborski policisti pridržali dve osumljenki vloma v stanovanje v Mariboru – so med zaseženimi predmeti tudi vaši?

Policija -policisti
Slika je simbolna

Mariborski policisti so v četrtek, 25. junija 2020, prijeli in pridržali dve ženski, osumljeni vloma v stanovanje v Mariboru pred nekaj dnevi. Na podlagi odredbe sodišča so pri obeh opravili osebno preiskavo in pri njiju našli in jima zasegli dva obeska, par uhanov s perlami, dve verižici iz kovine srebrne barve, sončna očala, drobižnico, mošnjiček ter nekaj denarja v različnih valutah. So predmeti morda vaši?

Policisti namreč sumijo, da so vsi ti predmeti odtujeni, vendar do sedaj nismo prejeli prijave, da kdo pogreša take predmete. Obstaja možnost, da oškodovanci tudi zaradi dopustov sploh še niso zaznali tatvine ali vloma v svoje stanovanje.

Če prepoznate predmete na fotografijah kot svoje, o tem nemudoma obvestite policijo na interventno telefonsko številko 113 ali se zglasite na Policijski postaji Maribor II, Cesta proletarskih brigad 75, oz. pokličite na telefonsko številko postaje (02) 429 26 00. Če so predmeti vaši ali opazite, da je bilo v vaše stanovanje vlomljeno, se ne dotikajo nobenih predmetov, ne hodite po stanovanju in ga ne čistite, temveč nas o tem čim prej obvestite na zgornje številke.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
43%
4.1km/h
20%
7°C
10°
4°
7°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA