slika Škandal24

Mariborčan je pred 14 dnevi grdo padel na tekmi v Idre Fjallu, čeprav prvi pregledi na švedskem prizorišču niso kazali na hujšo poškodbo, se je v domovini pozneje izkazalo, da so poškodbe mnogo težje, kot se je mislilo.

Filip Flisar s krvavitvami v medenici

Po pregledu zdravnikov v mariborskem UKC z magnetno resonanco, so ugotovili, kaj povzroča neprestane krvavitve v medenici. Odtrgalo se mu je namreč podkožje od fascije (t.j. vezivo, ki ovija mišico). Stvar se je po prihodu domov le še poslabšala, na dan so Filipu črpali štiri decilitre krvi, ter mu nato vstavili drenažo, 11 dni je bil zato v bolnišnici v Mariboru. “Ko so mi dali drenažo ven in me spustili domov, ni bilo nič boljše. Rano mi je spet odprlo, ven je spet izteklo veliko tekočine. Pomoč sem danes poiskal v Ljubljani, kjer so mi povečali luknjo za odtok. Skratka zelo zapleteno, kaj takega se redko zgodi,” je dejal Flisar za portal Ekipa24.si.

Kakšne so možnosti sedaj? Mariborčan upa, da se bo podkožje samo zlepilo nazaj. kajti srugače bo potrebna zelo zahtevna operacija na plastični kirurgiji. Letošnja sezona je za Flisarja verjetno končana. Pa bo tudi končana smučarska pot?

vir: Ekipa24

MG