MARIBORSKI VODOVOD v lanskem letu z dobičkom

Slika: Google maps

V ponedeljek je bila izvedena 27. redna letna skupščina Mariborskega vodovoda d.d.

Družba Mariborski vodovod d.d. je v letu 2019 imela 14,6 milijona € prihodkov in je ustvarila 47.777 € čistega dobička. Čisti dobiček je bil na podlagi predloga uprave in sklepa skupščine, razporejen med zakonske, statutarne in druge rezerve družbe. Mariborski vodovod d.d. je v letu 2019, prejel pet državnih nagrad in priznanj in imel najboljše letno poročilo, med vsemi gospodarskimi subjekti v državi. Skupščina, je soglasno potrdila letno poročilo o poslovanju družbe. Skupščina je ob tem podelila razrešnico nadzornemu svetu, na predlog največjega izmed 19 lastnikov, MO Maribor, upravi družbe ni podelila razrešnice.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.