Minister za delo, druzino, socialne zadeve in enake moznosti.

Ponosni naslednik zveze komunistov Marko Koprivc, ki se v parlamentu obnaša, kot komunistični sekretar se je ob interpelaciji spravil nad ministra Janeza Ciglerja Kralja.

Napad levih medijev na Janeza Ciglerja Kralja

Orkestrirani medijsko-politični napad nad ministra za družino Janeza Ciglerja kralja se je zgodil. Zavod Iskreni (ne levičarski zavod) je dobil sredstva od države. To je bila za levičarje izredno slaba novica.

“Minister je nakazal državna sredstva zavodu, kateremu sam pripada ,” tako so se glasila neverjetnl levičarska laž.  A resnica je povsem drugačna. Levico pač moti zavod “Iskreni.” “Anti Janša” portal Necenzurirano je napisal, da je bil Zavod Iskreni izbran na razpisu za psihoterapevtsko pomoč zaradi korone. Problem pa je, ker je pristojni minister nekoč prostovoljno sodeloval z delom v tem zavodu. Ob tem je padlo še veliko laži, denimo, da je Zavod Iskreni Cigler Kralj ustanovil. Portalu Necenzurirano se zdi problematično, da bo denar za psihoterapevtsko pomoč dobil zavod, s katerim sodelujejo univerzitetno izobraženi psihologi in psihoterapevti, ne pa Kralji ulice, piše Požareport.

Komunist Koprivec pozna božje zapovedi?

Se ja pa našel ponosni naslednik zveze komunistov, poslanec Socialnih demokratov Marko Koprivc, ki je izustil čisti nesmisel. Janezu Ciglerju Kralju je dejal, da sedma božja zapoved pravi “ne kradi” (ponosni naslednik komunizma pozna celo božje zapovedi!!). Mu je pa minister Janez Cigler Kralj tudi odgovoril v njegovem stilu: “Obstaja tudi osma božja zapoved – ne pričaj po krivem!” No verjetno Marko Koprivc za to božjo zapoved seveda ni vedel, glade na nesmisle, ki jih večkrat trosi v parlamentu.

Za konec pa še ta  zelo “zrela za današnji čas! izjava komunista Koprivca:

PM