Marku Potrču je nalil čistega vina Pavle Rupar. Kaj mu je povedal?

potrču
zajem zaslona

Marko Potrč, nekakšen zanikovalec virusa, zanikovalec nenošenja mask, se je zadnjič javil iz Švedske, kamor je “pobegnil” proti koronavirusu.

ŠVEDI NIMAJO NEKEGA MARKA POTRČA?

Švedi nimajo tistih kolesarjev, ljudi, ko so politično motivirani, nimajo tistih ljudi ki vpijejo kdo bi moral dol, katera vlada naj pada. oni nimajo nekega Marka Potrča, ki bi vsaki drugi dan tvezil, kaj ni vredu in kaj je. Jaz mislim, da bi moral vi (Marko Potrč op.a) popolnoma utihniti in nehati. Vašo bojazljivost in vaš strah s psiho, ki jo imate v sebi in z vašo bojazljivostjo, da slučajno nebi zboleli vi, ali vaši najožji,” je v videu dejal med drugim Pavle Rupar!

Kaj vse je Rupar še povedal Marku Potrču, pa si poglejte v spodnjem videu:

Kot je zaključil Rupar: “Vseeno, boga prosim, da vas koronavirus ne ujame in ne vaših najbližjih, ki jih imate zagotovo radi. Pomislite pa, koliko teh otrok je preneslo na podlagi dvomov, koronavirus na ljudi, na druge, ki se bojijo za življenja.

MG


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.