Masaker v Črni gori. Po telefonu ljudi pozval, naj zapustijo hišo, nato pa jih pokončal.

slika, kurir.rs

Zaradi dolgov naj bi se sprl z družino. Najprej je pobil svojo družino, nato pa še svoje sosede s katerimi je bil v sporu. 

V streljanju, ki se je danes okoli 16. ure zgodilo v cetinjski soseski Medovina, v bližini vladne hiše, je bilo ubitih 11 ljudi, šest pa je bilo ranjenih . Po podatkih Kurirja je do te grozljive tragedije prišlo zaradi nerazčiščenih računov.

Vučko Borilović (34) naj bi najprej pobil vso svojo družino, vključno z otroci nato pa odšel na ulico in streljal na sosede. Prej naj bi jih po telefonu pozval, naj zapustijo hišo, nato pa je na njih streljal. Preprosto je šel na ulico in šel za otroki, starejšimi ženskami, ni gledal, na koga strelja. piše portal Kurir.

“Vučko je ustrelil svojo ženo, potem pa je šel na ulico in streljal na otroke, starejše, sploh ni gledal, na koga strelja … Ubil je mojega prijatelja, ki ga je slučajno srečal na ulici,”  je za portal Kurir povedal pretresen človek, ki je bil priča masakru na črnogorskem Cetinju.

Vsi smo še vedno v šoku, ne morem verjeti, kaj je naredil. Slišal sem, da je bil dolg razlog za ta grozljiv pokol. S sosedi ni bil v dobrih odnosih, najprej je ubil nedolžno žena in svoje otroke – Na Medovini je morda 200 hiš in je dobesedno naključno streljal na ljudi, ki so se znašli pred hišami, na ulici – je za Kurir povedal vidno pretresen sorodnik morilca. 

Borilović se je rodil 21. novembra 1988 v Cetinju, kjer je končal osnovno šolo. Srednjo ladijsko mehanično šolo je obiskoval v Beogradu. Bil je poročen in oče treh otrok.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
93%
1.5km/h
100%
13°C
14°
12°
12°
Mon
11°
Tue
8°
Wed
10°
Thu
9°
Fri

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA