Matej Tonin, bi kradel poslance SDS?

Matej Tonin
slika NSI

Matej Tonin, predsednik Nove Slovenije – krščanskih demokratov, bi kradel poslance SDS. Prav nič krščansko torej. Je Nova Slovenija sploh še normalna desna stranka?

Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin je v intervjuju za spletni portal N1dejal je dal pobudo trem “neposlušnim” poslancem SDS, Evi Irgl, Anžetu Logarju in Dejanu Kalohu, da prestopijo v vrste NSi. 


Le kaj se dogaja v glavah tistih, ki vedo, da po naslednji parlamentarnih volitvah ne bodo več izvoljeni v državni zbor, kot je recimo Nova Slovenija, katero se je po nekaj nespametnih potezah v parlamentu, prijel vzdevek levičarska stranka? Neprestano napadanje stranke SDS se čuti tudi tudi skozi zapise na omrežju X, njihovega vidnega člana Janeza Pogorelca in skozi neumnosti, ki jih je počela Ljudmila Novak v Evropskem parlamentu, ko se je spajdašila z levičarji. Naslednji korak je torej kraja poslancev SDS?

ljudmila novak

Ljudmila Novak in Milan Kučan

Tonin si, kot je sam dejal  želi okrepitve poslanske skupine. Očitno v svojem bazenu ni več ljudi, zato bi se očitno rad ukvarjal s poslanci največje stranke v državi, stranke SDS. “Dobrodošli v poslanskih klopeh Nove Slovenije. Mi jih z veseljem sprejmemo, naša vrata so jim odprta,” je dejal. Še več, v intervjuju za portal N1, sanja celo o koaliciji med Novo Slovenijo in morebitno stranko Anžeta Logarja, seveda brez stranke SDS.

Zanimivo. Najprej bi rad, da je Anže Logar v njegovi stranki, po drugi strani pa bi rad, da Logar ustanovi svojo stranko in gre z Novo Slovenijo v koalicijo?

Nekomu so se očitno skisali možgani?

VREME

Maribor
oblačno
67%
1km/h
100%
9°C
12°
8°
8°
Thu
2°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.