Matej Tonin v strahu za mamino zdravje! Voditeljica Tarče pa: “Pustimo zdaj vašo mamo!”

Po neprofesionalnem vodenju Erike Žnidaršič v oddaji Tarča, naj bi prišlo do veliko zmede, laži in potvarjanja dejstev. Neprofesionalni gosti, o katerih smo že poročali naj bi bili večinoma nastavljeni s strani leve politične opcije, tudi taki, ki predsednika Vlade zmerjajo s Hitlerjem.

Voditeljica Toninu zabrusi: “Pustimo zdaj vašo mamo!”

V oddaji je bil eden od gostov tudi obrambni minister Matej Tonin, sicer bolj zaradi tega, ker si je želel razčistiti neresnico, kot pa zato, da si ga želeli na nacionalni televiziji. Tarča vseh napadov pri dobavi zaščitne opreme je bil namreč tudi Matej Tonin in še huje njegova mama.

Tonin je na Tarči razkril nekaj dejstev: “Gospodu Zakrajšku (Antonu) sem pisal pismo, v katerem sem ga opozoril, da je bila čudna lokacija te dobave, in sem ga tudi opozoril na to, da so dobavni roki neprimerno dolgi. Naj še gospod Gale (Ivan) pove, ali sem kar koli v zvezi s to firmo, kogar koli klical, pritiskal nanj, komor koli mejl pošiljal. Naj se razčisti,” je vztrajal Tonin. Pred razkritjem naj bi podjetje Acron dobilo največji posel za dobavo zaščitne opreme, med zaposlenimi v Acronu pa je tudi Toninova mama, ki pa ni lastnica podjetja.

Tonin je, ko je skoraj pol ure čakal na besedo voditeljici rekel: “Veste, moja mama ima strahovite zdravstvene težave. Njeno okrevanje se je bistveno poslabšalo, ponoči ne more spati,” je potarnal Tonin in dodal, da se je v javnosti znašla “ne kriva ne dolžna”. Voditeljica Erika pa je Tonina nesramno prekinila z besedami: “Pustimo zdaj vašo mamo.”  Tonin je nato Galeta prosil, naj javnosti pojasni, ali “sem jaz oziroma moja mama kakor koli posredoval za podjetje Acroni”. Gale mu je pritrdil: “Odgovor je ne.”

Kdo se bo torej opravičil Mateju Toninu za laži, ki jih je proizvedla nacionalna televizija glede njega in njegove mame?

MG


VREME

Maribor
oblačno
66%
1km/h
89%
23°C
25°
21°
22°
Sat
18°
Sun
16°
Mon
18°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.