Medel odgovor župana Arsenoviča, ob napadu na otroka.

Saša Arsenovič,
medel odgovor župana Arsenoviča

Župan Arsenovič se je odzval na navedbe, da naj bi uporabil fizično silo nad 13-letnega otroka. Ta naj bi bil tudi lažje poškodovan.

 

“V nedeljo zvečer, 18. aprila 2022, je skupina najstnikov na teniškem igrišču Branik pred več pričami poškodovala zabojnik za rabljene žoge, namenjene ponovni uporabi, predvsem mlajšim članom kluba. Vse žoge so tudi odvzeli. Ker je šlo za očitni vandalizem, sem se na to odzval in najstnike opozoril, da se tuja lastnina ne uničuje. Opozoril niso upoštevali. Po tem sem bil deležen plazu žaljivk in grobih zmerjanj s strani najstnikov. Piše portal Lokalec.

“Na vandalizem sem se in se bom zmeraj odzval. Prav tako menim, da je nedopustno, da se na dobronamerna opozorila starejših najstniki (ali kdorkoli) odzivajo z žaljivkami in zmerjanji,” pravi župan Arsenovič.

Počakal sem, da je fant poklical očeta in tudi njemu povedal, da je sin poškodoval opremo teniškega kluba in se obnašal povsem nespoštljivo. Dogodku so bili priča tudi drugi. Razumem, da so še otroci in navihani, vseeno pa nimajo pravice uničevati tuje lastnine.”

O uporabi fizične sile nad otrokom pa nič? Na spletu pa se že vrstijo pozivi k županovem odstopu!

Preberite tudi:

Nove podrobnost glede napada mariborskega župana na 13-letnika

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.