Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Medtem, ko drugi poslanci delajo, si Lidija Divjak Mirnik omisli kajtanje v tujini?

Lidija Divjak Mirnik
Lidija Divjak Mirnik, slika instagram

Poletje je tu, vročina tudi, a poslanci še nimajo dopusta, saj imajo pred seboj za sprejeti še nekaj zakonov, gospa poslanka Lidija divjak Mirnik pa kratko in malo odleti v tujino, piše Požareport.

Poslance državnega zbora do 15. julija čaka še približno petdeset zakonov (vključno z Demografskim skladom), petek, 16. julija, pa je rezerviran še za kakšno morebitno izredno zasedanje DZ, pri čemer naj bi se delalo vsak dan celo tja do desetih zvečer. A najbolj “vneta” poslanka, katere se je prijel vzdevek “diktatura” gre na kajtanje.

Očitno je mariborski poslanki vseeno za državni zor in za sprejetje zakonov, katere bodo poslanci še sprejemali. Dopust je očitno bolj važen od dela, ter s “tremi jurji” plače in polnim regresom ter nenehnim tarnanjem o diktaturi, očitno Lidija misli da je naredila že dovolj “neumnosti” v državnem zboru in odhaja na lepše. Lepo popotnico pa ji zaželel celo Marko Bandelli, za katerega upamo, da dopusta tokrat ne bo preživel v čebru.

Prodajalka modrčka in poslanka, ki ne razlikuje med milijoni in milijardami torej odhaja na dopust, medtem, ko bodo ostali poslanci še delali. In, ko že sama tako rada govori o diktaturi, kaj ni to diktatura, da morajo drugi poslanci delat, medtem ko si gospa poslanka Lidija, privošči dopust s kajtanjem? 

OI v Tokiu: Verjetno vas zanima, s kom bodo slovenski košarkarji igrali na Japonskem in kdaj se začnejo boji. V Tokiu bodo igrali v skupini s Španijo, Japonsko in Argentino. Olimpijski turnir se začne 25. julija.

Še dobro, da si je omislila kajtanje, da ji ne bo treba skakati (po Šarčevo) v prazen bazen

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
62%
7.2km/h
0%
13°C
13°
12°
12°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
7°
Sun
2°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.