Medtem ko je Arsenovič ob državnem prazniku v Maribor pripeljal Crvena jabuka, bodo Mariborčani lahko praznovali na koncertu slovenskih ponarodelih pesmi!

neumnost brez primere. popolnoma nepotrebno, zavajajoče in predvsem neprimerno. Očitno ustvarjalci programa ob čarobnem decembru ne vedo, da je danes pomemben slovenski praznik.

Arsenovič neprimerno prazniku, s koncertom Crvenih jabuk

Slovenci smo se pred 29. leti ne plebiscitu odločili za samostojno SLovenijo. Ponosno smo obkrožili ZA in s tem začrtali smernice samostojne Slovenije. Očitno pa to ni bila ravno intimna opcija nekaterih, ki tudi danes praznika ne spoštujejo. Tako bomo, predvsem neprimerno praznikuv Mariboru doživali koncert skupine Crvena jabuka, sicer znene skupine iz nekdanje Jugoslavije, vsekakor kvalitetne in znane skupine, a roko na srce, povsem neprimerne za praznik slovenske samostojnosti in enotnosti.

Koncert domoljubnih in ponarodelih pesmi ob prazniku

Očitno Arsenoviču tudi prazniki ne gredo preveč od rok. Bo pa zato, kot protiutež jutri, v petek 27. decembra v Mariboru potekal koncert “Pozdrav domovini”, kjer bosta velika domoljuba Korado in Boško z glasbenimi prijatelji izpeljala koncert slovenskih domoljubnih pesmi. Koncert, ki bo posvečen slovenskemu prazniku samostojnosti in enotnosti bo potekal v dvorani bara Naomi, na Tržaški cesti 23 v Mariboru, kjer bodo poskrbeli za pravo in pristno slovensko zabavo.

Zagotovo si ta koncert splača ogledati, je pa žalostno, da si kaj takega ob tem velikem prazniku naše države ne omislijo organizatorji čarobnega decembra, ali pa tudi njim samostojna Slovenija ni bila intimna opcija.

MG

 

VREME

Maribor
oblačno
98%
0.5km/h
100%
18°C
19°
17°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.