Metanje puške v koruzo je za LMŠ hobi? Po Marjanu jo je vrgel še Črnčec?

šarec črnčec

Marjan Šarec je kot predsednik vlade puško v koruzo vrgel lani, mož iz njegove sence Damir Črnčec pa kot ustanovitelj zavoda Inštitut za globalno upravljanje.

DAMIR ČRNČEC V LIKVIDACIJO POSLAL SVOJ ZAVOD?

Očitno je pri stranki LMŠ v naravi, da se, takrat, ko stvari ne znajo in ne zmorejo več upravljati umaknejo oziroma po domače povedano vržejo puško v koruzo. Očitno se je Damir Črnčec nekaj naučil od vaškega burkeža s Šmarce in tudi on vrgel puško v koruzo. Tako naj bi, kot piše portal Škandal24 v likvidacijo poslal svoj zavod, Inštitut za globalno upravljanje.

Zadnji dan letošnjega marca, razkriva Ajpes. Inštitut je poslal v likvidacijo zadnji dan letošnjega marca, za likvidacijsko upraviteljico pa je imenoval direktorico zavoda Zvonko Truden, ki jo je portal 24ur.com označil kot: “javnosti pretežno neznana računovodkinja, je hkrati tudi zastopnica slovenske podružnice multinacionalke Westinghouse, sicer graditeljice in največje dobaviteljice jedrske elektrarne v Krškem.”

Mogoče pa inštuititu ob zamenjavi oblasti ni “kapnilo” dovolj denarja?

PM

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
89%
0.5km/h
75%
21°C
23°
21°
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu
22°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.