Miha Kordiš ponovno nad Iva Boskarola. Obtožil ga je da izkorišča bogastvo?

Miha Kordiš
slika: Škandal24

Očitno bo resnica za Miho Kordiša, ki je za las prilezel v parlament in je sedaj že kandidat za predsednika države, prišla po predsedniških volitvah, ko bo zagledal svoj rezultat podpore.

Miha Kordiš je v intervjuju za Siol.net nekaj besed namenil tudi trenutno enemu najbolj uspešnih gospodarstvenikov in humanitarcu Ivu Boskarolu. Očitno pa Kordišu ni preveč povšeči, kar pa je v bistvu razumljivo, saj so časi socializma, kot ga zagovarja Kordiš že zdavnaj mimo.

“”Boscarol ima pod palcem kar 100 milijonov evrov. V bistvu sploh ne vem, kakšno je njegovo premoženje. Bogastvo izkorišča, da si kupuje javno podobo svetnika, preko katere lobira, nasprotuje pravični obdavčitvi bogatih in kapitala, zagovarja zasebne šole in poziva ljudi, da z vilami in sekirami branijo bogataše pred poštenimi davki. Gre za zelo pozoren manever. Problem vidim tudi v tem, da bi družbena solidarnost postala odvisna od volje peščice ljudi. Zelo lepe stvari lahko beremo o gospodu Boscarolu v medijih − kako npr. zdaj financira iz svojega žepa zdravstveni dom. Če bi imeli poštene davke, bi ta zdravstveni dom že zdavnaj stal.

Če je torej gospod Boscarol lobist za multimilijonarje, potem menim, da bo moja naloga kot predsednika države, da bom lobist za delavce in reveže.” Je Kordiš dejal v interjuju za Siol.net.

Le kako bo Miha Kordiš lahko predsednik vseh Slovencev in ne le čistilk?

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
71%
0.5km/h
20%
6°C
9°
3°
5°
Sun
1°
Mon
2°
Tue
2°
Wed
2°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA