Minister Hojs udaril po levemu novinarju RTV Vasevu!

hojs

O provokacijah levega novinarja RTV-jevega spletnega portala nacionalne televizije Borisa Vaseva smo že večkrat poročali. Kot da 30 let po osamosvojitvi še ni dojel, da je Slovenija svobodna in samostojna država.


BORIS VASEV SPET PROVOCIRA!

Novinarji nacionalne televizije z miselnostjo iz pol pretekle zgodovine, ki jih hranijo številni Slovenci, očitno še vedno ne vedo kaj je to samostojnost in demokracija. Boris Vasev,  očitno tega še ni dojel. S svojimi primitivnimi opazkami na twiterju, pa ne škoduje samo sebi, ampak tudi ugledu nacionalne RTV. Kdaj bo čas za odhod takih novinarjev?

Tokrat se je Vasev spravil nad notranjega ministra Aleša Hojsa.  Po tem, ko je župan Radencev, Roman Leljak, na svojem twitter profilu  objavil del policijskega zapisnika, v katerem se ni hotel udeležiti zaslišanja na omenjeni policijski postaji, ker so v njej imeli obešeno Titovo sliko, je zapis retvital tudi Aleš Hojs. To pa je očitno v pogon spravilo levega Borisa Vaseva, ki je Hojsu zabrusil: “Hudo, Aleš Hojs podpira zavračanje sodelovanja s policijo. Končno notranji minister po meri anarhistov,” je pripisal Vasev. A mu Hojs seveda ni ostal dolžan mu je odgovoril: “Slika morilca Tita nima kaj iskati v prostorih policije.  Tam je lahko le slika predsednika Boruta Pahorja .Zaslišanja se opravljajo v prostorih z ikonografijo države, ne s slikami diktatorjev. Vaš odziv je razumljiv, saj dlje od Tita, mentalno niste uspeli priti, Morda, ker ste v Sloveniji.” Mu je odgovoril Aleš Hojs.

Upajmo da bo tokrat Vasevu odgovor Hojsa zadostoval.

P.M.

 

 

VREME

Maribor
jasno
66%
0.5km/h
0%
24°C
24°
23°
24°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
19°
Sun
17°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.