Mirko Mayer, Planet TV: “Golob nimate te pravice, Videtič je nazaj”

Miran Videtič
Miran Videtič, slika Planet TV

Po tem , ko so Miranu Videtiču enostavno prepovedali, da komentira politično dogajanje v oddaji Ura moči na Planet TV in televizije sporočajo, Videtič je nazaj in Golobu dajejo jasno sporočilo!


Velikokrat so ob izjavah Mirana Videtiča, dobrega poznavalca političnega dogajanja, marsikateri gledalci oddaje Ura moči na Planet TV, ostali odprtih ust. Znal je razčleniti marsikatere nespametna poteze, ki jih izvajajo levi politiki, vključno z Urško Klakočar Zupančič, Robertom Golobom, Ljudmilo Novak, Markom Bandelijem in drugimi. Zato je vladajočim postal trn v peti.

V državni energetski družbi Eles, kjer je Videtič zaposlen, kot svetovalec so mu nastope na televiziji prepovedali. Sklicevali naj bi se na etični kodeks družbe, ki naj bi zaposlenim prepovedoval javno komentiranje družbenih dogajanj. 

A Miran Videtič se vrača. Z jasnim sporočilom predsedniku vlade, citirano od predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič: “Če menite, da vam kot predsedniku vlade gre pravica, da poklicno degradirate ljudi, ker se ne strinjajo z vami, vam povem: ne, nimate te pravice, nimate!

Danes torej, v Uri moči tudi Miran Videtič.

VREME

Maribor
delno oblačno
55%
2.1km/h
40%
28°C
28°
26°
25°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.