Miša Molk o Marjanu Šarcu! Posnetek, ki ga morate še enkrat videti!

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

Zagotovo vam je v spominu ostal, posnetek, ko so na nacionalni televiziji na dolgo in široko hvalili Marjana Šarca, ko je postal predsednik vlade.

Navijaško bildanje Marjana Šarca na nacionalni televiziji

Po čem poznamo Marjana Šarca? Ljudje se ga spominjajo predvsem po njegovih ne preveč spoštljivih humorističnih nastopih, kjer se je večkrat spravljal kar na ženske. In ženske so krojilo tudi njegovo usodo, oziroma v tam kontekstu le ena ženska, lepa Nataša. Preko nje, naj bi, kot lik Serpentinšek kasiral  za svoje bolane nastope, no večkrat je pa pobral denar kar “na roke”?

In če je Šarcu uspel podvig postati župan Kamnika, kjer je za nasprotnika imel kar samega Braneta Golubovića, mu tudi županovanje ni preveč šlo, ustvaril je celo nevidno šolo in zanjo zapravil milijončka in pol, a potem je raje šel med poslance, nabildan s propagando levih medijev

Tako zelo, pa je Marjana Šarca hvalila Miša Molk. Video, ki se ga splača še enkrat pogledati in kateri razkriva vso bedo nacionalne navijaške televizije. 

Nič čudnega, da se je Marjana Šarca prijel vzdevek cipresa.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.