Množično nad tvit Marka Koprivca o Anžetu Logarju! Poglejte ta odziv!

Marko Koprivc

“Povezovalni” kandidat za PRS Anže Logar se je podpisal pod zahtevo za referendum o reorganizaciji vlade, s čimer SDS onemogoča, da bi koalicija, ki je prejela široko podporo volilk in volilcev, lahko nemoteno delala to, za kar je dobila mandat. Ta kandidatura je nek hec? Je zapisal nekdanji poslanec, od volivcev pozabljeni Marko Koprivc.

Njegov tvit pa ni naletel na gluha ušesa, ampak je del javnosti močno razburil. Še posebej zato, ker je vedno jezični Koprivc, na volitvah dobil toliko malo glasov, v njemu naklonjenem okraju Ljubljana center, da bi se lahko nad seboj malo zamislil. Odziv ljudi na njegov tvit je bil res množičen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
73%
4.1km/h
75%
9°C
11°
8°
8°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.