Mojca Pašek Šetinc v “socialističnem” slogu nad Igorja Pirkoviča?

RTV Slovenija
RTV Slovenija, slika: v Fokusu

Novinarka nacionalne TV, televizije, katero plačujemo vsi davkoplačevalci, je spet po svoje interpretirala proslavo ob dnevu državnosti.

Pašek-Šetinčeva na družbenem omrežju napadla Igorja Pirkoviča

Verjetno je Pašek-Šetinčeva hodila v Kumrovško šolo preden je postala novinarka nacionalne TV? In izmed vseh novinark nacionalna televizija ravno njo  uporabi za govornico televizijskega prenosa, kjer seveda ni pozabila omeniti “antiproslave” in ljudi, ki niso prišli na osrednjo državno proslavo. Pa tudi neudeležbo bivšega predsednika vlade ni pozabila omeniti. A o nedostojnem vedenju levičarskih skrajnežev pa ni črhnila niti besede.

Sicer pa zna Pašek-Šetinčeva pokritizirati delo režiserja državne proslave Igorja Pirkoviča. Kot bi živeli še v socialističnih časih je zapisala: “Ker sem po službeni dolžnosti sodelovala v našem televizijskem prispevki sinočnjega večera, povem, da je ta del, da je nekdo od zaposlenih in celo novinar avtorsko zasnoval vladno proslavo v nasprotju s profesionalnimi pravili RTV Slovenija. Upam, da je za to svojo “prostočasno” dejavnost vzel vsaj dopust.” Oz. če to prevedemo v razumljiv jezik, ker snovalec proslave ni bil naš (beri levičar) to ni prav!

O profesionalnih pravilih Pašek-Šetinčeve pa raje nebi zgubljali besed, še posebej po tem, ko naj bi ravno ta novinarka vneto vabila ljudi na petkove proteste. Pa čeprav je v svoj izgovor zapisala, da so ji vdrli v njen profil družabnega omrežja. Še dobro da ji niso vdrli v možgane.

MG


VREME

Maribor
pretežno oblačno
59%
2.6km/h
75%
21°C
22°
21°
21°
Wed
15°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.