Mokre sanje Marjana Šarca po prevzemu oblasti, so se razblinile?

šarec

V stranki LMŠ sanjajo o oblasti. Mogoče so jih k temu spodbudile tudi Kučanove besede: “Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan!”

A od sanj, je potrebno preiti k dejanjem. Lomastanje po oblasti se včasih resnično ne splača. Kulove neumnosti razumemo tako, kot da jim počasi že zmanjkuje idej za kakšne njihove bistroumne podvige!

Zadnje čase pa radi napovedujejo, kaj vse bodo spremenili po volitvah in koga vse bodo zamenjali. Da se kljub zadnjim raziskavam še vedno vidijo na mestu nove vlade, kaže tudi nastop Boštjana Poklukarja na nacionalni televiziji, ki je napovedal, da bodo po volitvah, ko bodo prevzeli oblast, spremenili zakonodajo in zamenjali vse sporne kadre. Piše Celjski glasnik.

No mogoče pa je po volitvah ponovno upanje, da dobila Šarčeva lepa Nataša, nazaj spet staro službico. A tudi to so verjetno le mokre sanje nekdanjega burkeža iz Šmarce-

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.