Moški, ki je streljal v mariborskem baru Bella je v priporu. Znano je njegovo ime. (posnetek streljanja)

Streljanje v Mariboru, zajem slike

Poročali smo že o streljanju v baru Bella na Pobrežju v Mariboru, kjer, je na srečo prišlo le do poskusa umora. Strelec je namreč zgrešil oškodovanca.

Strelska drama se je v nedeljo okoli 15.40 odvijala na Pobrežju, v baru Bella. Šestintridesetletni Bojan Preradović je pištolo nameril v 30-letnega prijatelja Kristijana Pfeiferja in dvakrat sprožil. Da se v lokalu nikomur ni zgodilo nič, je zaslužen njun skupni prijatelj Sebastijan Petrič. V trenutku, ko je Preradović pritisnil na petelina, se je zagnal proti njemu, ga zgrabil za roko in pištolo preusmeril vstran.

 

Streljanje v Mariboru, zajem slike

Kriminalisti so osumljenega Preradovića kazensko ovadili in ga zaradi poskusa umora v torek zvečer privedli pred preiskovalnega sodnika. Ta je sledil predlogu tožilstva in odločil, da mora v pripor zaradi ponovitvene nevarnosti. Sedemintridesetletni moški, ki je strelcu po dejanju pomagal zakriti sledi oziroma skriti njegova oblačila, pa se bo za razliko od Preradovića branil s prostosti. Preiskovalci so ga ovadili zaradi pomoči storilcu po kaznivem dejanju, za kar je predpisana kazen do pet let zapora. Piše spletni Večer.

To se je odvijalo v nedeljo, v baru Bella:

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.