Moški v UKC Maribor skočil skozi okno v smrt

V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor prišlo do tragedije. Po poročanju portala Lokalec.si, se je v četrtek v Univerzitetnem kliničnem centru v Mariboru zgodila tragedija. 

Moški, ki je bil hospitaliziran v mariborskem UKC, je skočil skozi okno in izgubil življenje. Na Policijski upravi Maribor so dogodek zdaj tudi potrdili: »16. februarja 2023 ob 23.01 uri smo bili obveščeni o smrti moškega na območju Univerzitetnega kliničnega centra Maribor. Policisti so opravili ogled kraja dejanja in zbrali obvestila, pri tem pa niso ugotovili, da bi smrt bila posledica kaznivega dejanja.

Slika: Maribor24

Policisti, bodo na podlagi določila Zakona o kazenske postopku o dogodku obvestili tudi Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.