Na čelu Mlade Slovenije še naprej Katja Berk Bevc!

strateški forum mladih
Predsednik SDM Dominik Štrakl in predsednica Mlade Slovenije Katja Berk Bevc
Na čelu Mlade Slovenije še naprej Katja Berk Bevc!

Člani Mlade Slovenije so na sobotnem kongresu v Planici vodenje podmladka stranke NSi še za naslednji dve leti zaupali Katji Berk Bevc.

Mlada Slovenija ima novo, staro vodstvo

Kongres Mlade Slovenije je potekal pod geslom Pogumno proti vrhu, in sicer v duhu 20. obletnice ustanovitve podmladka in 30. obletnice samostojnosti Slovenije. Predsednik osamosvojitvene vlade Lojze Peterle je v svojem nagovoru spodbudil mlade, naj tudi v sodobnem svetu pogumno zastopajo krščanskodemokratske vrednote, pravijo v Mladi Sloveniji.

Kongres so poleg predsednika stranke NSi Mateja Tonina nagovorili tudi glavni tajnik Robert Ilc, minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janez Cigler Kralj, minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec in njegov državni sekretar Aleš Mihelič, vodja poslanske skupine Jožef Horvat, poslanka Tadeja Šuštar Zalar, predsednica podmladka Evropske ljudske stranke Lidia Pereira, predsednik združenja krščanskodemokratskih in konservativnih podmladkov v alpski regiji Junge Alpenregion Matthias Huber, predsednik Mladinskega sveta Slovenije Miha Zupančič,

podpredsednik Kroga mladih SMC Urh Skale in predsednik Slovenske demokratske mladine Dominik Štrakl , ki je zapisal: 

Hvala Mlada Slovenija za povabilo na kongres in priložnost, da sem lahko v imenu SDM nagovoril delegate. Na nas mladih je kakšno Slovenijo bomo gradili v prihodnosti. Dokazali smo, da lahko s sodelovanjem dosežemo veliko. Iskrene čestitke za nov mandat Katji Berk Bevc.

Mladi Sloveniji želimo še naprej uspešno delo!

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
92%
2.1km/h
100%
3°C
4°
1°
3°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-4°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA