slika: Maribor-Pohorje

Na FB strani Arsenovič je grobar Maribora so se ostro odzvali na vse mahinacije, ki potekajo ob t.i. razpisu za čarobni december v Mariboru.

Čarobni december, Arsenovičev nateg?

Občina tako, kjub županovim predvolilnim obljubam, nebi rada za novoletno zabavo prispevala popolnoma nič. December pa se seveda bliža. In Arsenovič sedaj, kot nekakšen otrok, ki piše Božičku, svojim izbrancem pošilja prošnje, naj se vendar nekdo najde, ki bo v Mariboru lahko rešil njegovo zablodo.

So pa o tem, kaj se bo dogajalo tudi z novoletnim drsališčem v Mariburu že 25.10. napovedali, tudi na FB strani Arsenovič je grobar Maribora. Zapisali so, da se na razpis za novoletno drsališče ne bo prijavil nihče, saj gre za še en VELIKI ARSENOVIČEV NATEG! Kot pišejo, se je izkazalo, da so spet imeli prav! Na razpis ni prišla nobena ponudba, ampak samo en dopis, v katerem piše, da je razpis finančno neresno zastavljen, zato se na njega ni možno prijaviti!
To pomeni, da nam je Arsenovič ukradel tako Čarobni december kot novoletno drsališče! Kaj nam bo ukradel naslednjič? Se sprašujejo na FB strani.

Ob tem bi radi spomnili župana, da je čarobni december res meseca DECEMBRA!

MG