Na družbenem omrežju se množično poslavljajo od Korada Buzetija! Kaj vse so zapisali?

Slovenija žaluje za legendarnim pevcem Koradom Buzetijem. Bil je velik mož, pravi domoljub, kateremu ni bilo nikoli sram povedat, da je ponosni Slovenec.

Slovenci se na družbenem omrežju množično poslavljajo od Korada Buzetija

Po twitterju in facebooku se je razširila pretresljiva vest, da je v 55. letu umrl Korado Buzeti, ki je pred leti v duetu prepeval z Brankom Jovanovićem Vunjakom – Brendijem. Junija letos je namreč minilo devet let, odkar je v Koradovem naročju po nastopu umrl Brendi, saj mu je odpovedalo srce.

V srce parajoče sporočilo pa je Koradu napisal poslanec Franc Breznik: Dragi prijatelj Korado. Ob odhodu v neskončnost, bi se ti rad zahvalil za vse lepe glasbene trenutke, ki smo jih preživeli skupaj. Pozdravi Brendija in hvala za domoljubno himno, ki je bila tvoj zadnji pozdrav!

Svoj zadnji javni televizijski nastop je Korado imel na TV oddaji Polka in majolka v Radencih februarja letošnjega leta.Od Korada se na družbenem omrežju danes poslavljajo tudi številni domoljubi. Ravno zadnja pesem, na katero je bil Korado še kako ponosen je bila himna SDS.

Korado je bil pravi domoljub in vedno stiku s pravimi in ponosnimi Slovenci!

 

V imenu portala e-maribor izrekamo njegovi družini in vsem, ki so Korada poznali in z njim sodelovali iskreno sožalje!

Jutri v nedeljo bomo na našem portalu pripravili tudi posebni prispevek v spomin na Korada Buzetija!

MG


VREME

Maribor
oblačno
84%
1.3km/h
91%
24°C
24°
22°
23°
Sun
22°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.