Na družbenih omrežjih je zaživela nova skupina v podporo Aleksandri Pivec!

Vse več je pritiskov na kmetijsko ministrico v Janševi vladi Aleksandro Pivec. Gonja zaradi nesmiselnih zadev pa toliko večja. Zato se je skupina njenih podpornikov, odločila, da ustanovi skupino v njeno podporo.

Nastala je skupina v podporo Aleksandri Pivec

“Gonja, ki jo zle sile iz preteklosti in mafijska omrežja v zadnjih mesecih izvajajo nad ministrico za kmetijstvo Dr. Aleksandro Pivec se iz dneva v dan stopnjuje. Ker verjamemo, da so vse te izmišljene afere in podla podtikanja s strani njenih bivših sodelavcev samo del umazane igre, s katerimi jo želijo očrniti ter s tem onemogočiti njeno nadaljno politično pot, smo v njeno podporo ustanovili SKUPINO V PODPORO DR. ALEKSANDRE PIVEC. Menimo, da je ministrica s svojimi dejanji dokazala, da ne podpira kriminalnih dejanj. Več kot očitno je, da to hudo moti levo stran politične scene. Zato vabljeni v skupino. Izrazite ji podporo tudi VI,” so zapisali ustanovitelji te skupine.

Skupina je samo v enem dnevu dosegla okoli 700 članov in raste, kar gre zasluga tudi vse večji popularnosti ministrice Aleksandre Pivec. Tudi ministrica se je za podporo zahvalila:“Spoštovane podpornice, spoštovani podporniki. Izjemno ste me presenetili in razveselili s svojo podporo v skupini. Moram priznati, da so za mano težki meseci medijskega in političnega linča, ki prav gotovo pušča posledice, tudi če si ne želim dovoliti, da se me dotaknejo. S svojo podporo ste mi ves čas dajali vero in moč, da v tem boju vztrajam in da delam dobro, pošteno in prav.”

“V politiko sem vstopila z iskrenim namenom, delati v dobro ljudi, tudi takrat, ko lahko z majhnimi spremembami vplivamo na izboljšanje njihovih in naših življenj. Zato sem izbrala način dela, ki omogoča veliko stika z ljudmi, občutenja njihovih težav in soočanja z njihovimi izzivi. Na njih smo, z mojo odlično ožjo ekipo ministrstva skušali vedno reagirati s spremembami, ki so v naši moči. Vse od takrat, ko sem kot predsednica stranke, ki naj bi zastopala eno najštevilčnejših skupin ljudi, med katerimi so tudi mnogi, ki živijo na popolnem socialnem dnu, to so upokojenci, stopila v najvišji nivo politike, sem zaradi svojega načina dela, ki ljudem veliko pomeni, tarča mnogih napadov in osebnih diskreditacij. Ni mi težko soočati se z njimi, a mi je žal, da kradejo dragoceni čas in energijo, ki bi jo želela posvečati svojemu delu.” Je zapisala ministrica Pivčeva

“Delam v enem najbolj zahtevnih resorjev politike, ki skrbi za prehransko varnost državljanov in državljank Slovenije in ohranjeno in razvito podeželje države. Z vsem srcem in vso svojo energijo se svojemu resorju posvečam vsak dan ter skušam ustvarjati pogoje, za njihovo lažje delo in s tem dostojne pogoje za njihovo življenje. Veliko je bilo v preteklosti zamujenega in napačno vodenega, zato se spremembe čutijo počasneje, kot bi si želeli. A z vztrajnim delom lahko uspemo. Od vstopa v Vlado RS, ki je državo vodi od marca letos, se v slovenskem političnem prostoru dogaja prava vojna za oblast in diskreditacije Vlade, njenega predsednika in posameznikov, ki delujemo v njej. Z napadi na mene osebno, se skuša destabilizirati mene, stranko in posredno vlado. Mnoge moti moja vztrajnost in odločnost, da se temu upiram, zato ne izbirajo sredstev. Z zadnjim dejanjem vložene interpelacije so znova pokazali, kako pripravljeni so uporabiti in tudi zlorabiti vsa sredstva, da dosežejo svoj cilj dostopa do oblasti in s tem do kapitala seveda.”

“Gre za tipičen primer zlorabe inštituta interpelacije zoper delo ministra z namenom rušenja Vlade RS. Vsekakor bo interpelacija priložnost, da se pokaže dobro delo, ki je skladno s koalicijsko pogodbo. Delo, ki ga opravljamo za dobro Slovenije, naših kmetov, gozdarjev, ribičev in vseh podeželanov, ki so ponos naše države. Očitki opozicije so popolna manipulacija polresnic glede terana in nočitev. Na ta način se namreč se želi preusmeriti pozornost od odkrivanja nezakonitih dejanj, ki so se dogajale v državnih podjetjih. Tam, kjer so pretežno kadrovale stranke, ki so danes v opoziciji.”

“Kar se tiče pogojevanja poslanske skupine pa je najmanj nenavadno, saj takšno ultimativno izsiljevanje lastnih poslancev v evropski politični praksi ni poznano. Temu neusmiljenemu linču se nikakor ne mislim ukloniti in se bom borila do konca z vsemi sredstvi. Kot ministrica za kmetijstvu, gozdarstvo in prehrano se bom tudi v prihodnje po najboljših močeh skupaj s sodelavci trudila, da kmetom pomagamo izboljšati njihov družbeni in socialni položaj. To so realne zgodbe, realnih ljudi, ki potrebujejo našo pomoč in podporo. To so zgodbe, s katerimi bi se morala ukvarjati politika, vsak dan, 24 ur na dan. Ne pa, da se večina ukvarja sama s seboj, z ustvarjanjem afer, ki ne koristijo nikomur. Politika mora služiti ljudem,” je zapisala ministrica Aleksandra Pivec.

Postanite tudi vi del skupine podpornikov Aleksandre Pivec. Skupino v njeno podporo najdete TUKAJ

MGFacebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
36%
4.6km/h
20%
8°C
10°
6°
6°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA