slika: Nova24

Shod v času epidemije, ko je v Sloveniji še vedno velja prepoved zbiranja je v Ljubljani, kot tudi v Mariboru potekal shod proti Vladi.

Politiki opozicije na nelegalnem protestu

S shodom seveda nebi bilo nič narobe, če bi shod bil prijavljen in če nebi potekal v času epidemije. Kako malo je potrebno, da koronavirus spet privre na plano. Zaradi levičarskih hotenj zrušiti vlado Jeneza Janše z ulico. A to ni bil protest. to je bil direktni pljunek v obraz delavcem v zdravstvu, ekipam civilne zaščite, gasilcem, policistom in nenazadnje tudi trgovkam, ki se v teh dnevih koronavirusa trudijo da lahko normalno živimo.

Najbolj neverjetno pa je to, da so bili glavni akterji na tem pohodu prav tisti, ki so vlado ob krizi pustili na cedilu s praznimi skladišči. In neverjetno, prav poslanci opozicije so bili tisti, ki so kršili zbiranje ljudi na javnih krajih, in se z rdečini majicami klavca Tita udeležili nelegalnega protesta. Res nepremišljeno, oz. lahko bi dejali celo nagnusno dejanje.

Zanima pa nas, ali bo policija ukrepala proti poslancem državnega zbora, ki bi morali biti za vzgled državljanom in prvi v vrsti skrbeti za zaščito ljudi. Zanima nas tudi, kako bo policija ukrepala proti ljudem, ki želijo smrt predsedniku vlade in članom SDS, ter ostalim udeležencem, kot tudi proti organizatorjem nelegalnega protesta? Vprašanja smo naslovili na notranjega ministra Aleša Hojsa.

V Mariboru levičarski skrajneži z jugoslovansko zastavo!

Da je Maribor čist nor, je prepeval že Zoran Predin in danes se je izkazalo, da je temu res tako. Tudi tokrat ne vemo, kaj je delala policija na protestu v Mariboru, saj tudi ta ni bil prijavljen. oz. za kaj takega organizatorji niso dobili soglasja. Ob peščici levičarskih ekstremistov se je našel tudi “mahalec” z jugo zastavo, kateri pa ne s protestom in ne s Slovenijo seveda nima nobene skupne točke.

Levičarskim ekstremistom, pretežno s sedežem v Pekarni je očitno v samoti res dolgčas, po vstajah proti Kanglerju so si očitno “delomrzleži” na socialni želeli še malo revolucije. Stane nič, če pa pridejo levičarji spet na oblast, bodo pa takšne in drugačne nevladne organizacije ponovno dobile dovolj cvenka. Smo pa odgovore o protestih v Mariboru iskali tudi na mariborski policiji. Ko odgovore dobimo, vam jih seveda posredujemo.

Kot je zapisal eden od uporabnikov družbenih omrežij:

MG