Na POP TV še vedno sanjajo o 46 glasovih! Poglejte to poročanje!

zajem slike /POP TV

Opoziciji nikakor ne gre. Beseda 46 pa je zagotovo najbolj pogosta beseda na jedilniku koalicije KUL.

POP TV lovi 46 glasov za Erjavca? 

Zagotovo je lov na 46 glasov uganka za marsikaterega levičarskega poslanca. Ne samo, da se vsak dan govori prav o tem, k temu pripomorejo pravzaprav tudi novinarji. In zdi se, kot daj je POP TV peta opozicijska levičarska stranka.

Medtem, ko je Počivalšek že nič kolikokrat povedal, da v koalicijo “kul” stranka SMC ne gre, je najnovejše “nabijanje” POP TV-ja o koaliciji KUL res absurd. Velika propaganda, o vložitvi konstruktivne nezaupnica se na POP TV vleče, kot jara kača. In o tem na veliko poročajo prav vsak dan za novimi nesmisli. Po zadnjih informacijah, ki jih je na plano povlekel POP TV, naj bi se nezaupnica vladi začela v prihodnjem letu, ko naj bi pri SMC izrekli nezaupnico svojemu predsedniku Zdravku Počivalšku.

Vse že videno in 1000-krat že prežvečeno. Mlatenje prazne slame, pa je za POP TV očitno nekaj normalnega.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
52%
4km/h
40%
13°C
14°
11°
12°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed
8°
Thu

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.