Na račun Necenzurirano pristalo 162.000 € in takoj izginilo?

necenzurirano

Levosučni medij, ki se je pojavil pravzaprav iz nič, njihova edina načloga pa je blatenje vlade in predsednika vlade, Necenzurirano, naj bi prjel kar 162.000 evrov?

PRIŠLO IN IZGINILO 162.000 EVOROV

Najnovejši javno dostopni poslovni podatki portala Necenzurirano oziroma družbe Providentia, d. o. o., izdajateljice tega medija, kažejo skrajno nenavadno sliko: na njihovem računu je tekom minulega leta 2020 čudežno pristalo nekaj več kot 162 tisoč evrov povsem neznanega izvora (saj ta medij nima oglasov niti prodaje vsebin), a hkrati je ves denar tudi takoj izpuhtel skozi neznane storitve, na računu (po bilanci) pa je družbi na koncu ostalo reci in piši 323 evrov dobička, piše Požareport.

slika, Požareport / Ajpes

Seveda bodo ob tem razkritju levi mediji in levi politiki spet dvignili obrvi in pisali, da gre za politčni ali kakšen drugačni pritisk na neodvisne novinarje. Sicer pa je znano, da če mačku stopiš na rep, zacvili.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.