Na RTV poteka boj za portal MMC? Levica ga ne da iz rok?

slika: RTV
Na RTV poteka boj za portal MMC? Levica ga ne da iz rok?

 Nacionalni portal MMC, ki celo med politično nevtralnejšimi opazovalci velja za tipično medijsko celico stranke Levica na javni RTV.

Levica ne da svojega (nacionalnega) portala MMC

Ne povsem nepristransko trobilo nacionalne TV, portal MMC je že dolgo časa v rokah Levice. Kot piše Požareport, se na nacionalni TV, dogaja mala tiha vojna za prevzem nacionalnega portala MMC. Portal je bil zadnje čase poznan predvsem po izrednem navijaštvu nelegalnih protestov, pomembne teme pa so po navadi puščali bolj ob strani. 


Tranzicijska levica brani RTV Slovenija kot svoj Stalingrad. Sobo za sobo, pisarno za pisarno, uredništvo za uredništvo. Tako se trenutno na primer velika bitka odvija in bije za portal MMC, ki sicer celo med politično nevtralnejšimi opazovalci velja za tipično medijsko celico stranke Levica na javni RTV, seveda na stroške davkoplačevalcev, zelo podobno kot Studio City. Vodstvo RTV bi rado zamenjalo urednico MMC Kajo Jakopič (prej urednico Studia City), a levica, ki portala MMC RTV SLO seveda noče izpustiti iz rok, prek vseh drugih kontroliranih medijev, novinarjev in blogov divje tolče nazaj.

Pa ravno Mesec pravi, da Levica ne obvladuje nobenih državnih aparatov? 

VREME

Maribor
delno oblačno
85%
1km/h
28%
19°C
21°
18°
20°
Sat
17°
Sun
16°
Mon
16°
Tue
16°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.