Na RTV pravijo da ni denarja, Marcel pa bo dobil kar 19.200 evrov honorarja.

Parodija Marcel Štefančič, slika, omrežje X

Saj ni res, pa je. Med tem ko na spolitizirani TV Slovenija govorijo o tem, da so brez denarja, naj bi Marcel Štefančič, ki je pred leti ugotavljal koga “jebeno” več na RTV in koga ne, dobil za vodenje oddaj “Marcel”, kar 19.200 evrov.


Na RTV se je, sedaj, ko so jo prevzeli njemu naklonjene levičarske sfere vrnil Marcel Štefančič. In na televiziji, ki je v hudi finančni zagati, mu bodo dali zahvalo, ker je pridno blatil prejšnje vodstvo RTV Slovenija.? Tako ima Štefančič kar svojo oddajo, ki se imenuje preprosto “Marcel”!

Seveda pa, kot se za levičarja spodobi, mora biti oddaja tudi pošteno plačana. Glasbo za oddajo pa so mu v skupini Silence naredili kar brezplačno. Za vsako oddajo, ki je dolga le 30 minut, pa bo voditelj prejel 400 evrov honorarja. Torej za 48 oddaj, bo dobil kar 19.200 evrov našega denarja, piše Spletni portal.

Tako bo imel Marcel tudi naslednjič dobro priložnost da popljuva vse tisto kar ni njemu povšeči, oziroma kar ni socialistično. Kapitalistično mu očitno godi le denar?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.