Na RTV spet vse pomešali. Zavrteli spet napačno oddajo Poglej in zadeni?

Stojan Auer, (zajem slike)

Stojan Auer, nekdanji voditelj je na Facebooku zapisal, da so na TV Slovenija objavili verzijo oddaje, ki so jo 5. 1. 2024 umaknili iz programa, ker da ni tehnično ustrezna in ne verzijo, ki so jo, v ta namen popravili?


Legendarna oddaja Poglej in zadeni, znana iz začetka let samostojne Slovenije, ki je bila za tiste čase izredno popularna, je v slovenskem prostoru pustila velik pečat. Tudi zato, ker so oddajo pripravljali iz mariborskega studia. Nekateri ustvarjalci oddaje so se tako zbrali in poustvarili podobno oddajo, kot so jo ustvarjali pred leti. Tako so ustvarili 1. del oddaje.

Drugi del oddaje Poglej in zadeni, pa je bil bolj dokumentarni. Kjer smo v soboto končno lahko spremljali, kaj bse se je dogajali v oddaji v letih po osamosvojitvi, torej od leta 1992 do 1996. Tudi nekaj posnetkov takrat svetovnih glasbenih imen.

A pozor. ta drugi del te oddaje je RTV že enkrat umaknila s sporeda, kot tehnično neustreznega. Zato so oddajo morali ustvarjalci oddaje le-to koregirati, da je prestala tehnično ustreznost. A glej ga zlomka, namesto da bi v soboto torej zavrteli to “popravljeno” oddajo, so zavrteli tisto, ki je bila zaradi neustreznosti umaknjena.

Kot je zapisal Stojen Auer: “Vsi mi smo Orkester. Očitno pa nekdo noče biti del našega orkestra in ponosa Slovenije. Slava jim.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.