Na RTV ukinjajo prenos SP v nogometu in OI, bodo pa menjavali okna in popravljali oddajnike

TV, RTV SLO televiziji
slika: twitter

Narobe svet iz naše RTV. Od kar so RTV prevzeli v roke levičarji, pod imenom nevladniki, tam baje vlada pravi kaos, kjer se ne ve kdo pije in kdo plača.


Na RTV namreč vlada popolni kaos, piše Bojan Požar. Jasno je že, da vodilna ekipa z Martićem na čelu ni sposobna resno ter odgovorno voditi tega javnega zavoda, ki letno obrne cca 130mio evrov. V finančnem planu za 2024, so vrgli ven evropsko prvenstvo v nogometu in celo olimpijske igre. Načrtujejo pa recimo 10 milijonov investicij, da bodo, na primer, menjavali okna in popravljali oddajnike, ki jih (slednje), mimogrede, BBC že ukinja.

To pa še ni vse. Programe, regionalne centre RTV, založbo in orkester ukinjajo tako, da – kot ludisti iz 19. stoletja – ukinjajo program in druge produkte javnega medija, vsi zaposleni pa ostajajo zaposleni. Na koncu bo na ekranih črnina, 2300 ljudi pa bo tam, na stroške davkoplačevalcev, še vedno redno zaposlenih?

V Regionalnem centru Maribor, pa so zaradi predvidenega ukinjanja TV in RA Maribor. V vodstvu Regionalnega centra Maribor pozivajo na pisma podpore z odzivom članom Sveta RTV Slovenija, da brezpogojno opustijo ideje in ustavijo aktivnosti, ki bi lahko medijsko ohromile in osamile severovzhodno regijo in njene državljane.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.