Na sobotno srečanje podpornikov Nove24TV, tudi s posebnim avtobusom iz Maribora

Škocjan na Dolenjskem bo pravo zbirališče prijateljev in podpornikov Nove24TV in Demokracije. Tudi iz Maribora bo na Dolenjsko odpeljal poseben avtobus.

V soboto, 3. junija 2023, bo prava priložnost za sproščeno druženje v podporo delovanju Nove24TV in Demokracije. Na srečanju, ki se bo pričelo ob 12. uri pri Avtocentru Krašna, bo poskrbljeno za hrano, pijačo in dobro voljo. Na prizorišču na Dolenjskem se bo zbralo veliko prijateljev iz vseh koncev Slovenije, saj bodo avtobusi krenili iz vseh mestnih občin po Sloveniji.

Prihod na prizorišče bo mogoč od 10. ure naprej. Srečanje se bo pričelo ob 12. uri in bo trajalo do 17. ure. Vstopnina znaša 10€, za donatorje in člane Kluba podpornikov je vstop prost. 

Odhod posebnega avtobusa na srečanje prijateljev in podpornikov Nove24TV bo tudi iz Maribora. Odhod bo ob 8.30 minut izpred Planeta Tuš v Maribor, avtobus bo ustavljal tudi v Hočah (pri Lidlu) in Slovenski Bistrici (pri TC Spar). Povratek iz Škocjana bo ob cca. 15. uri. Prijave na telefonsko številko 070 772 260.

Odhodi avtobusov iz ostalih krajev: Celje – Škocjan 9:30, Koper – Škocjan 8:30,  Krško – Škocjan 10:15, Ljubljana – Škocjan 9:30, Maribor – Škocjan 8:30, Murska Sobota – Škocjan 8:00, Nova Gorica – Škocjan 8:30, Novo Mesto – Škocjan 10:15, Ptuj – Škocjan 8:30, Slovenj Gradec – Škocjan 8:15, Velenje – Škocjan 9:00. Cena avtobusnega prevoza je enotna za vse, 10€ po osebi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.