Na TV Slovenija se nadaljujejo čistke. Predsednica države je še vedno tiho!

Nejc Krevs

V zadnjih dneh je prišlo do številnih uredniških sprememb, s položajev pa se razrešuje urednike, voditelje in novinarje. In pripravlja se prostor za tiste, njihove.

 

Zanimivo je, da so levičarski mediji popolnoma utihnili ob sovražnih menjavah na TV Slovenija. Po tem, ko so začeli z menjavami tistih, ki ne trobijo v njihov levičarski rog, je naslednja zamenjava na tnalu tudi voditelj Nejc Krevs.

 

Na voditeljskem položaju v oddaji Dnevnik ne bomo več gledali Valentine Plaskan, ki nima več voditeljskih in uredniških zadolžitev, prav tako z voditeljskega stolčka v Odmevih odhaja nekdanji novinar Nove24TV in Domovine Luka Svetina, medtem ko je Igor Pirkovič ostal brez svoje oddaje Arena. Na Kolodvorski so razrešili še več drugih urednikov, ki pa javnosti niso tako znani.

 

Govorilo se je, da  voditelja Dnevnika Nejca Krevsa, ne bodo odslovili, ker je nečak pokojnega radijskega voditelja Saša Hribarja. Pa tudi politično sodi na levo politično stran. A očitno že nekomu ni bil povšeči. Se pa tudi ob tej zamenjavi ni oglasila predsednica države, katera je dejala, da ne bo nikoli tiho. No očitno ji Kučan ne pusti?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.