Na vrtu Matjaža Nemca naj bi odkrili nasad konoplje?

MATJAŽ NEMCU - Matjaž Nemec
Matjaž Nemec, zajem slike POP TV

Matjaž Nemec, poslanec Socialnih demokratov, je eden tistih poslancev, ki zelo rad parlamentira kaj je prav in kaj narobe. A ravno pri njemu naj bi našli nasad konoplje, pišejo nekateri mediji in družbena omrežja.


So pri poslancu Nemcu našli nasad konoplje?

Kot piše portal Mravljisce.si naj bi policisti bili pri k poslancu SD Matjažu Nemcu in tam našli nasad indijske konoplje.

Nemec naj bi v teh dneh začel s košnjo. Pokošeno je spravil na kup in sežgal. Kmalu pa naj bi polovica naselja veselo poskakovala naokoli in se smejala.

Eden od sokrajanov je poklical policijo in povedal, da se pri njih dogaja nekaj čudnega. Kriminalisti so kmalu odkrili, da sledi vidijo k Matjažu Nemcu. Na njegovem vrtu naj bi namreč našli nasad konoplje. Matjaž Nemec naj bi jim povedal: »Priznam, semena angleške travice sem kupil na črnem trgu. In pojma nimam, kaj sem kupil. Čudno se mi je sicer zdelo, da je trava zrasla tako visoko, ampak rekel sem si, da nisem strokovnjak, ki bi sodil travo.«

Če navedbe portala Mravljišče.si res držijo, ni nič čudnega, da so levi mediji pri tem ostali tiho.

G.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
42%
2.1km/h
40%
28°C
30°
27°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.